Real Axe Throwing in de regio van Den Haag: dé nieuwe sensatie

Real Axe Throwing in de regio van Den Haag is dé nieuwe sensatie van Nederland! Een unieke én spectaculaire groepsactiviteit voor al je vrienden of familie. Real Axe Throwing Den Haag biedt veilig ingerichte banen om jezelf even helemaal te kunnen laten gaan. Het magische gevoel als je de bijl gooit is niet te omschrijven!

Real Axe Throwing Den Haag bij jou in de buurt!

Ben jij van plan een leuk uitje te organiseren voor je vrienden of familie? Kom langs bij Real Axe Throwing in de buurt van Den Haag voor de stoerste uitjes. Makkelijk bereikbaar, veel parkeerplek en garantie op een onvergetelijke dag. Super leuk voor vrijgezellen uitjes, familie dagen, teamuitjes of welke gelegenheid dan ook. Zin om de echte oermens in je naar boven te halen? Boek gemakkelijk een ticket online voor Real Axe Throwing in de buurt van Den Haag bij een van onze locaties in Rotterdam of Utrecht! Tip! Is Den Haag te ver of ben je hier al geweest en wil je eens een nieuwe locatie ervaren? Je kunt bij ons ook bijlwerpen in Rotterdam!

Waarom Real Axe Throwing Den Haag?

Real Axe Throwing in de buurt van Den Haag staat voor een onvergetelijke axe throwing ervaring. Leuke sportieve uitjes met een stoer tintje. Axe Throwing is nieuw in Nederland en wij zijn er op gebrand om heel Nederland de kracht van het werpen van een bijl te laten voelen. Een heerlijk competitief spelletje wat toch nog best moeilijk is!

Waarom boeken bij Real Axe Throwing in de buurt van Den Haag? Wij bieden het gehele axe throwing plaatje. Een sfeervolle én veilige plek om helemaal los te gaan. Met de keuze om achteraf heerlijk te borrelen of gezellig een hapje te eten. Heb jij er zin in? Boek online je tickets voor Real Axe Throwing Den Haag!

Hoe werkt axe throwing in Den Haag?

Axe throwing klinkt als een vrij simpele sport. Je pakt de bijl en werpt naar het bord dat verderop staat. Toch is axe throwing in de buurt van Den Haag niet zo simpel als het lijkt. Om te kunnen winnen van je vrienden is het belangrijk dat je de bijl op specifieke plekken in het bord gooit! Benieuwd welke plekken dat zijn? Kijk even op onze ‘hoe werkt het’ pagina!

Om een goede worp uit te kunnen voeren moet je best even oefenen. Je pakt de bijl in je hand en vervolgens richt je de bijl met de scherpe kant richting het bord. Hierna breng je de bijl langzaam tot bijna achter je hoofd en gooi je met volle kracht de bijl naar het bord. Om zoveel mogelijk punten te kunnen pakken is het belangrijk dat je de bijl op het juiste moment los laat. Best lastig dus nog! Gelukkig leggen we je het allemaal uit wanneer je langskomt bij Real Axe Throwing in de buurt van Den Haag.

Axe throwing in de buurt van Den Haag voor vrienden én familie!

Veel gestelde vragen over axe throwing in Den Haag

Omdat Axe Throwing vrij nieuw is in Nederland, merken wij dat er vaak nog best wat vragen over zijn. Daarom beantwoorden we hieronder de veel gestelde vragen over axe throwing. Heb je nog meer vragen? Aarzel niet om even contact met ons op te nemen.

Is axe throwing veilig?

Axe throwing klinkt in eerste instantie niet als de meest veilige activiteit.Toch is axe throwing in Den Haag helemaal niet onveilig! Zolang de veiligheidsregels goed worden nageleefd biedt axe throwing niks meer dan een dagje fun en plezier. 


Jouw veiligheid staat bij Real Axe Throwing Den Haag altijd voorop. Je speelt de activiteit met een echte en scherpe bijl. Daarom is het erg belangrijk dat je onze axe throwing regels goed naleefd. Voordat jullie beginnen legt onze Axepert alle regels haarfijn uit. Tijdens de axe throwing zal de axepert jullie in de gaten blijven houden om jouw veiligheid te kunnen blijven waarborgen! Lees hier als onze veiligheidsregels die je veiligheid garanderen.

Hoe oud moet je zijn voor axe throwing?

Omdat je bij axe throwing met scherpe bijlen speelt, is de activiteit niet voor elke leeftijd geschikt. Axe throwing in Den Haag is alleen geschikt voor volwassenen. Daarom moet je minimaal 18 jaar zijn om te kunnen participeren. Om je leeftijd te bevestigen kunnen we eventueel om je legitimatie vragen.

Mag je alcohol drinken tijdens het werpen?

Geen alcohol vooraf of tijdens het werpen bij Real Axe Throwing Den Haag! Om je vrienden een enkeltje ziekenhuis te besparen is het belangrijk dat je voor én tijdens de axe throwing helemaal nuchter blijft. Geen alcohol of andere middelen dus. Na de axe throwing kun je genieten van lekkere versnaperingen en alcoholische dranken. Dan mag je uiteraard flink toasten om je geweldige score te vieren!

Hoe lang duurt axe throwing in Den Haag?

Wanneer je bij Real Axe Throwing Den Haag langskomt,  speel je 5 rondes met ieder 5 worpen van totaal een uur. Binnen deze 5 rondes is het uiteraard de bedoeling dat je zoveel mogelijk punten weet te scoren! Hebben jullie na de 5 rondes nog tijd over? Dan kunnen jullie eventueel ook nog beginnen aan een spannende afvalrace!

Van te voren nemen we ook een half uur de tijd om in te checken en de axe throwing duidelijk aan je uit te leggen.

Met hoeveel mensen doe je axe throwing?

Bij Real Axe Throwing Den Haag kun je per baan spelen met 6 personen. Kom je met meer dan 6 personen? Geen probleem! Wij zorgen dat er een extra axe throwing baan wordt gereserveerd zodat iedereen de oermens in zich naar boven kan halen!

Is axe throwing inclusief borrel?

Bij Real Axe Throwing Den Haag kun je boeken zonder of met borrel. Zo kun je zelf bepalen of je achteraf nog gezellig wil borrelen. Ook is het mogelijk om achteraf nog lekker te eten om je uitje helemaal compleet te maken!

Hoe kan ik reserveren voor axe throwing?

Je kan de activiteit bij Real Axe Throwing Den Haag gemakkelijk online boeken of bel ons even op! Zo kun je snel en eenvoudig axe throwing boeken op de datum en tijdstip dat jou uitkomt.