Real Axe Throwing Rotterdam

De sensatie van 2023! Daag je vrienden of collega’s uit en ga voor de hoogste score!

Real Axe Throwing Rotterdam is onderdeel van Fun Village Rotterdam

Reserveer nu

Real Axe Throwing Rotterdam, onderdeel van Fun Village Rotterdam

Een unieke activiteit in Rotterdam: Axe Throwing! Bijlwerpen haalt de oermens in je naar boven. Deze rage uit de Verenigde Staten heeft nu ook Nederland bereikt. Axe Throwing ofwel bijlwerpen zorgt voor een echte ‘adrenaline rush’ en een onvergetelijke uitje. Perfect voor een bedrijfsuitje in Rotterdam, teamuitje, vrijgezellenfeest in Rotterdam, als gezellige activiteit met vrienden of als uniek familieuitje in Rotterdam.

Veiligheid
Je begint altijd met een veiligheidsinstructie van onze Axepert. De Axepert zal je uitleg geven over hoe de bijl te gooien en voorzien van tips en tricks om de hoogste scoren met het bijl werpen te halen. Je speelt verschillende spellen, zo begin je vaak met een competitie. Na de competitie is er vaak nog wel tijd voor een afvalrace. Tijdens het bijl werpen in Rotterdam is er mogelijkheid voor hapje en drankje.

Per baan speel je tot 6 personen. Bij Real Axe Throwing boek je altijd een privé baan, je speelt dus niet met andere op een baan.

Al voor 21,75 per persoon speel je Axe Throwing. Let op er is een minimale afname van 4 personen per reservering.

Bij Real Axe Throwing Rotterdam hebben we 5 banen. Zo speel je tot 30 personen tegelijkertijd.

Axe Throwing duurt 60 minuten.
Reserveer nu
Real Axe Throwing

Contactformulier

Vul onderstaand formulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Real Axe Throwing Rotterdam:
  dé nieuwe sensatie

  Real Axe Throwing Rotterdam is dé nieuwe sensatie van Nederland! Een unieke én spectaculaire groepsactiviteit voor al je vrienden of familie. Real Axe Throwing Rotterdam biedt veilig ingerichte banen om jezelf even helemaal te kunnen laten gaan. Het magische gevoel als je de bijl gooit is niet te omschrijven!

  Bijl werpen in Rotterdam

  Ben jij van plan een leuk uitje te organiseren voor je vrienden of familie? Kom bijl werpen bij Real Axe Throwing in Rotterdam voor de stoerste uitjes! Makkelijk bereikbaar, veel parkeerplek en gara

  ntie op een onvergetelijke dag. Super leuk voor vrijgezellen uitjes, familie dagen, teamuitjes of welke gelegenheid dan ook. Zin om de echte oermens in je naar boven te halen? Boek gemakkelijk een ticket online voor Real Axe Throwing en kom bijl werpen in Rotterdam!

  Waarom Real Axe Throwing Rotterdam?

  Real Axe Throwing Rotterdam staat voor een onvergetelijke axe throwing ervaring. Leuke sportieve uitjes met een stoer tintje. Bijl werpen is nieuw in Nederland en wij zijn er op gebrand om heel Nederland de kracht van het werpen van een bijl te laten voelen. Een heerlijk competitief spelletje wat toch nog best moeilijk is!
  Waarom boeken bij Real Axe Throwing Rotterdam? Wij bieden het gehele axe throwing plaatje. Een sfeervolle én veilige plek om helemaal los te gaan. Met de keuze om achteraf heerlijk te borrelen of gezellig een hapje te eten. Heb jij er zin in? Boek online je tickets voor bijlwerpen in Rotterdam!

  Hoe werkt bijl werpen in Rotterdam?

  Bijl werpen of axe throwing klinkt als een vrij simpele sport. Je pakt de bijl en werpt naar het bord dat verderop staat. Toch is bijl werpen niet zo simpel als het lijkt. Om te kunnen winnen van je vrienden is het belangrijk dat je de bijl op specifieke plekken in het bord gooit! Benieuwd welke plekken dat zijn? Kijk even op onze ‘hoe het werkt’ pagina!
  Om een goede worp uit te kunnen voeren moet je best even oefenen. Je pakt de bijl in je hand en vervolgens richt je de bijl met de scherpe kant richting het bord. Hierna breng je de bijl langzaam tot bijna achter je hoofd en gooi je met volle kracht de bijl naar het bord. Om zoveel mogelijk punten te kunnen pakken is het belangrijk dat je de bijl op het juiste moment los laat. Best lastig dus nog! Gelukkig leggen we je het allemaal uit wanneer je langskomt bij Real Axe Throwing Rotterdam

  Axe throwing Rotterdam voor vrienden én familie!

  Veelgestelde vragen over axe throwing in Rotterdam

  Omdat bijl werpen / Axe Throwing vrij nieuw is in Nederland, merken wij dat er vaak nog best wat vragen over zijn. Daarom beantwoorden we hieronder de veel gestelde vragen over axe throwing. Heb je nog meer vragen? Aarzel niet om even contact met ons op te nemen.

  Is axe throwing veilig?

  Axe throwing klinkt in eerste instantie niet als de meest veilige activiteit. Toch is axe throwing in Rotterdam helemaal niet onveilig! Zolang de veiligheidsregels goed worden nageleefd biedt bijl werpen niks meer dan een dagje fun en plezier.

  Jouw veiligheid staat bij Real Axe Throwing Rotterdam altijd voorop. Je speelt de activiteit met een echte en scherpe bijl. Daarom is het erg belangrijk dat je onze axe throwing regels goed naleefd. Voordat jullie beginnen legt onze Axepert alle regels haarfijn uit. Tijdens het bijl werpen in Rotterdam zal de axepert jullie in de gaten blijven houden om jouw veiligheid te kunnen blijven waarborgen!

  Hoe oud moet je zijn voor bijl werpen?

  Omdat je bij bijl werpen met scherpe bijlen speelt, is de activiteit niet voor elke leeftijd geschikt. Axe throwing / bijl werpen in Rotterdam is alleen geschikt voor volwassenen. Daarom moet je minimaal 18 jaar zijn om te kunnen participeren. Om je leeftijd te bevestigen kunnen we eventueel om je legitimatie vragen.

  Mag je alcohol drinken tijdens het werpen?

  Geen alcohol vooraf of tijdens het werpen bij Real Axe Throwing Rotterdam! Om je vrienden een enkeltje ziekenhuis te besparen is het belangrijk dat je voor én tijdens de axe throwing helemaal nuchter blijft. Geen alcohol of andere middelen dus. Na het bijl werpen kun je genieten van lekkere versnaperingen en alcoholische dranken op onze locatie in Rotterdam. Dan mag je uiteraard flink toasten om je geweldige score te vieren!

  Wat is Fun Village?

  Fun Village is een evenementenlocatie in Rotterdam. Hier vind je diverse activiteiten, waaronder Real Axe Throwing. Real Axe Throwing Rotterdam is dus onderdeel van Fun Village. Meer weten? Bekijk de website van Fun Village.

  Hoe lang duurt axe throwing in Rotterdam?

  Wanneer je bij Real Axe Throwing Rotterdam langskomt, speel je 5 rondes met ieder 5 worpen van totaal een uur. Binnen deze 5 rondes is het uiteraard de bedoeling dat je zoveel mogelijk punten weet te scoren! Hebben jullie na de 5 rondes nog tijd over? Dan kunnen jullie eventueel ook nog beginnen aan een spannende afvalrace!
  Van te voren nemen we ook een half uur de tijd om in te checken en de axe throwing duidelijk aan je uit te leggen.

  Met hoeveel mensen doe je axe throwing?

  Bij Real Axe Throwing Rotterdam kun je per baan bijlwerpen met 6 personen. Kom je met meer dan 6 personen? Geen probleem! Wij zorgen dat er een extra axe throwing baan wordt gereserveerd zodat iedereen de oermens in zich naar boven kan halen!

  Is axe throwing inclusief borrel?

  Bij Real Axe Throwing Rotterdam kun je boeken zonder of met borrel. Zo kun je zelf bepalen of je achteraf nog gezellig wil borrelen. Ook is het mogelijk om achteraf nog lekker te eten om je uitje helemaal compleet te maken!

  Hoe kan ik reserveren voor axe throwing in Rotterdam?

  Je kan de activiteit bij Real Axe Throwing Rotterdam gemakkelijk online boeken of bel ons even op! Zo kun je snel en eenvoudig axe throwing boeken op de datum en tijdstip dat jou uitkomt.