Bedrijfsuitje vieren in Rotterdam?

De sensatie van 2022: Axe Throwing! Daag je collega’s uit en ga voor de hoogste score!

Real Axe Throwing Rotterdam is onderdeel van Fun Village Rotterdam

Reserveer nu

Vier je bedrijfsuitje bij Real Axe Throwing Rotterdam!

Real Axe Throwing Rotterdam is onderdeel van Fun Village. Dé plek voor bedrijfsuitjes!

Op zoek naar een unieke activiteit voor een onvergetelijk bedrijfsuitje in Rotterdam? Bij Real Axe Throwing vind je wat je zoekt. Spanning, competitie, hilariteit en gezelligheid!

Bijlwerpen haalt de oermens in je naar boven. Deze populaire rage uit de Verenigde Staten heeft zich razendsnel verspreid naar Europa en is nu ook te beleven bij Real Axe Throwing in Rotterdam. Bijlwerpen zorgt voor een echte “adrenaline rush”. Een overgetelijk uitje. Laat de viking in je los! Axe Throwing is enorm populair bedrijfsuitjes en dat snappen wij heel goed, want het is echt ontzettend leuk om te doen! Het is geen spel van kracht, maar een spel van beheersing, techniek en opperste concentratie. Wie gooit in de roos? Geloof ons, het is echt niet zo makkelijk als het lijkt, en dat maakt het alleen maar leuker!

Veiligheid
Je begint altijd met een veiligheidsinstructie van onze Axepert. De Axepert zal je uitleg geven over hoe de bijl te gooien en voorzien van tips en tricks om de hoogste scoren met het bijl werpen te halen. Je speelt verschillende spellen, zo begin je vaak met een competitie. Na de competitie is er vaak nog wel tijd voor een afvalrace. Tijdens en na jullie bedrijfsuitje in Rotterdam is er mogelijkheid voor hapje en drankje.

Per baan speel je tot 6 personen. Met een bedrijfsuitje boek je altijd een privé baan, je speelt dus niet met andere op een baan.

Al voor 19,50 per persoon speel je Axe Throwing. Let op er is een minimale afname van 4 personen per reservering.

Bij Real Axe Throwing Rotterdam hebben we 5 banen. Zo speel je tot 30 personen tegelijkertijd.

Axe Throwing duurt 60 minuten, dit is zonder uitleg dus je hebt voldoende tijd om de roos te raken.
Reserveer nu
Real Axe Throwing

Bedrijfsuitje boeken

Heb je vragen over een bedrijfsuitje bij Real Axe Throwing Rotterdam of wil je boeken? Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

  Real Axe Throwing Rotterdam: dé nieuwe sensatie voor bedrijfsuitjes

  Real Axe Throwing Rotterdam is dé nieuwe sensatie voor bedrijfsuitjes! Een unieke én spectaculaire groepsactiviteit voor jong en oud. Real Axe Throwing Rotterdam biedt veilig ingerichte banen om jezelf even helemaal te kunnen laten gaan. Het magische gevoel als je de bijl gooit is niet te omschrijven! Laat de viking in je los!

  Bedrijfsuitje met bijlwerpen in Rotterdam

  Ben je van plan een bedrijfsuitje te organiseren ? Kom bijlwerpen bij Real Axe Throwing in Rotterdam! Makkelijk bereikbaar, veel parkeerplek en garantie op een onvergetelijke dag. Super leuk voor bedrijfsuitjes! Zin om de echte oermens in je naar boven te halen? Boek gemakkelijk een ticket online voor Real Axe Throwing en vier je bedrijfsuitje in Rotterdam!

  Waarom een bedrijfsuitje bij Real Axe Throwing?

  Real Axe Throwing Rotterdam staat voor een onvergetelijke axe throwing ervaring. Leuke sportieve bedrijfsuitjes met een stoer tintje. Bijl werpen is nieuw in Nederland en wij zijn er op gebrand om heel Nederland de kracht van het werpen van een bijl te laten voelen. Een heerlijk competitief spelletje wat toch nog best moeilijk is!
  Waarom je bedrijfsuitje organiseren bij Real Axe Throwing in Rotterdam? Wij bieden het gehele axe throwing plaatje. Een sfeervolle én veilige plek om helemaal los te gaan. Met de keuze om achteraf heerlijk te borrelen of gezellig een hapje te eten. Heb jij er zin in? Boek online je tickets voor jullie bedrijfsuitje in Rotterdam!

  Hoe werkt axe throwing met een bedrijfsuitje?

  Bijlwerpen klinkt als een vrij simpele sport. Je pakt de bijl en werpt naar het bord dat verderop staat. Toch is bijl werpen niet zo simpel als het lijkt. Om te kunnen winnen van je collega’s is het belangrijk dat je de bijl op specifieke plekken in het bord gooit! Benieuwd welke plekken dat zijn? Kijk even op onze ‘hoe het werkt’ pagina!
  Om een goede worp uit te kunnen voeren moet je best even oefenen. Je pakt de bijl in je hand en vervolgens richt je de bijl met de scherpe kant richting het bord. Hierna breng je de bijl langzaam tot bijna achter je hoofd en gooi je met volle kracht de bijl naar het bord. Om zoveel mogelijk punten te kunnen pakken is het belangrijk dat je de bijl op het juiste moment los laat. Best lastig dus nog! Gelukkig leggen we je het allemaal uit voordat het bedrijfsuitje begint bij Real Axe Throwing in Rotterdam!

  De allerleukste bedrijfsuitjes in Rotterdam!

  Veelgestelde vragen over een bedrijfsuitje bij Real Axe Throwing in Rotterdam

  Omdat bijl werpen / Axe Throwing vrij nieuw is in Nederland, merken wij dat er vaak nog best wat vragen over zijn. Daarom beantwoorden we hieronder de veel gestelde vragen over axe throwing. Heb je nog meer vragen? Aarzel niet om even contact met ons op te nemen.

  Is axe throwing veilig?

  Axe throwing klinkt in eerste instantie niet als de meest veilige activiteit. Toch is axe throwing helemaal niet onveilig! Zolang de veiligheidsregels goed worden nageleefd biedt bijl werpen niks meer dan een dagje fun en plezier.

  Jouw veiligheid staat bij Real Axe Throwing Rotterdam altijd voorop. Je speelt de activiteit met een echte en scherpe bijl. Daarom is het erg belangrijk dat je onze axe throwing regels goed naleeft. Voordat jullie beginnen met het bedrijfsuitje legt onze Axepert alle regels haarfijn uit. Tijdens het bedrijfsuitje zal de axepert jullie in de gaten blijven houden om de veiligheid te kunnen blijven waarborgen!

  Hoe oud moet je zijn voor bijl werpen?

  Omdat je bij bijl werpen met scherpe bijlen speelt, is de activiteit niet voor elke leeftijd geschikt. Axe throwing / bijl werpen in Rotterdam is alleen geschikt voor volwassenen. Daarom moet je minimaal 18 jaar zijn om te kunnen participeren. Om je leeftijd te bevestigen kunnen we eventueel om je legitimatie vragen.

  Mag je alcohol drinken tijdens het werpen?

  Geen alcohol vooraf of tijdens het werpen! Om je collega’s een enkeltje ziekenhuis te besparen is het belangrijk dat je voor én tijdens het bedrijfsuitje helemaal nuchter blijft. Geen alcohol of andere middelen dus. Na het bijlwerpen kunnen jullie het bedrijfsuitje bij ons voortzetten en genieten van lekkere versnaperingen en alcoholische dranken. Dan mag je uiteraard flink toasten om je geweldige score te vieren!

  Hoe lang duurt het bedrijfsuitje?

  Wanneer je bij ons langskomt om een bedrijfsuitje te vieren, speel je 5 rondes met ieder 5 worpen van totaal een uur. Binnen deze 5 rondes is het uiteraard de bedoeling dat je zoveel mogelijk punten weet te scoren! Hebben jullie na de 5 rondes nog tijd over? Dan kunnen jullie eventueel ook nog beginnen aan een spannende afvalrace!
  Van te voren nemen we ook een half uur de tijd om in te checken en de axe throwing duidelijk aan je uit te leggen.

  Met hoeveel mensen doe je axe throwing?

  Per baan kun je bijlwerpen met 6 personen. Kom je met meer dan 6 personen? Geen probleem! Wij zorgen dat er een extra baan wordt gereserveerd zodat al je collega’s mee kunnen gooien!

  Is een bedrijfsuitje inclusief borrel?

  Je kunt een bedrijfsuitje boeken met en zonder borrel. Zo kun je zelf bepalen of je achteraf nog gezellig wil borrelen. Ook is het mogelijk om achteraf nog lekker te eten om het bedrijfsuitje helemaal compleet te maken!

  Hoe kan ik een bedrijfsuitje boeken?

  Je kunt het bedrijfsuitje gemakkelijk online boeken of bel ons even op! Zo kun je snel en eenvoudig je bedrijfsuitje in Rotterdam boeken.