Bijlwerpen in Utrecht: dé nieuwe sensatie

Bijlwerpen in Utrecht is dé nieuwe sensatie van Nederland! Een unieke én spectaculaire groepsactiviteit voor al je vrienden of familie. Real Axe Throwing Utrecht biedt veilig ingerichte banen om jezelf even helemaal te kunnen laten gaan. Het magische gevoel als je de bijl gooit is niet te omschrijven!

Bijlwerpen in Utrecht bij jou in de buurt!

Ben jij van plan een leuk uitje te organiseren voor je vrienden of familie? Kom bijlwerpen in Utrecht voor de stoerste uitjes. Makkelijk bereikbaar, veel parkeerplek en garantie op een onvergetelijke dag. Super leuk voor vrijgezellen uitjes, familie dagen, teamuitjes of welke gelegenheid dan ook. Zin om de echte oermens in je naar boven te halen? Boek gemakkelijk een ticket online voor bijlwerpen in Utrecht

Waarom bijlwerpen in Utrecht?

Real Axe Throwing Utrecht staat voor een onvergetelijke bijlwerp ervaring. Leuke sportieve uitjes met een stoer tintje. Bijlwerpen is nieuw in Nederland en wij zijn er op gebrand om heel Nederland de kracht van het werpen van een bijl te laten voelen. Een heerlijk competitief spelletje wat toch nog best moeilijk is!

Waarom boeken bij Real Axe Throwing Utrecht? Wij bieden het gehele bijlwerpen plaatje. Een sfeervolle én veilige plek om helemaal los te gaan. Met de keuze om achteraf heerlijk te borrelen of gezellig een hapje te eten. Heb jij er zin in? Boek online je tickets en kom bijlwerpen in Utrecht!

Hoe werkt bijlwerpen in Utrecht?

Bijlwerpen klinkt als een vrij simpele sport. Je pakt de bijl en werpt naar het bord dat verderop staat. Toch is bijlwerpen in Utrecht niet zo simpel als het lijkt. Om te kunnen winnen van je vrienden is het belangrijk dat je de bijl op specifieke plekken in het bord gooit! Benieuwd welke plekken dat zijn? Kijk even op onze ‘hoe werkt het’ pagina!

Om een goede worp uit te kunnen voeren moet je best even oefenen. Je pakt de bijl in je hand en vervolgens richt je de bijl met de scherpe kant richting het bord. Hierna breng je de bijl langzaam tot bijna achter je hoofd en gooi je met volle kracht de bijl naar het bord. Om zoveel mogelijk punten te kunnen pakken is het belangrijk dat je de bijl op het juiste moment los laat. Best lastig dus nog! Gelukkig leggen we je het allemaal uit wanneer je langskomt bijlwerpen in Utrecht

Bijlwerpen in Utrecht voor vrienden én familie!

Veel gestelde vragen over bijlwerpen in Utrecht

Omdat bijlwerpen vrij nieuw is in Nederland, merken wij dat er vaak nog best wat vragen over zijn. Daarom beantwoorden we hieronder de veel gestelde vragen over bijlwerpen. Heb je nog meer vragen? Aarzel niet om even contact met ons op te nemen.

Is bijlwerpen veilig?

Bijlwerpen klinkt in eerste instantie niet als de meest veilige activiteit.Toch is bijlwerpen in Utrecht helemaal niet onveilig! Zolang de veiligheidsregels goed worden nageleefd biedt bijlwerpen niks meer dan een dagje fun en plezier.


Jouw veiligheid staat bij Real Axe Throwing Utrecht altijd voorop. Je speelt de activiteit met een echte en scherpe bijl. Daarom is het erg belangrijk dat je onze bijlwerp regels goed naleefd. Voordat jullie beginnen legt onze Axepert alle regels haarfijn uit. Tijdens het bijlwerpen zal de axepert jullie in de gaten blijven houden om jouw veiligheid te kunnen blijven waarborgen! Lees hier al onze veiligheidsregels die je veiligheid garanderen.

Hoe oud moet je zijn voor bijlwerpen?

Omdat je bij bijlwerpen met scherpe bijlen speelt, is de activiteit niet voor elke leeftijd geschikt. Bijlwerpen in Utrecht is alleen geschikt voor volwassenen. Daarom moet je minimaal 18 jaar zijn om te kunnen participeren. Om je leeftijd te bevestigen kunnen we eventueel om je legitimatie vragen.

Mag je alcohol drinken tijdens het werpen?

Geen alcohol vooraf of tijdens het bijlwerpen in Utrecht! Om je vrienden een enkeltje ziekenhuis te besparen is het belangrijk dat je voor én tijdens de bijlwerpen helemaal nuchter blijft. Geen alcohol of andere middelen dus. Na het bijlwerpen kun je genieten van lekkere versnaperingen en alcoholische dranken. Dan mag je uiteraard flink toasten om je geweldige score te vieren!

Hoe lang duurt bijlwerpen in Utrecht?

Wanneer je komt bijlwerpen in Utrecht, speel je 5 rondes met ieder 5 worpen van totaal een uur. Binnen deze 5 rondes is het uiteraard de bedoeling dat je zoveel mogelijk punten weet te scoren! Hebben jullie na de 5 rondes nog tijd over? Dan kunnen jullie eventueel ook nog beginnen aan een spannende afvalrace!

Van te voren nemen we ook een half uur de tijd om in te checken en de axe throwing duidelijk aan je uit te leggen.

Met hoeveel mensen doe je bijlwerpen?

Bijlwerpen in Utrecht biedt de mogelijkheid om met 6 personen te spelen per baan. Kom je met meer dan 6 personen? Geen probleem! Wij zorgen dat er een extra bijlwerp baan wordt gereserveerd zodat iedereen de oermens in zich naar boven kan halen!

Is bijlwerpen inclusief borrel?

Bijlwerpen in Utrecht kun je boeken zonder of met borrel. Zo kun je zelf bepalen of je achteraf nog gezellig wil borrelen. Ook is het mogelijk om achteraf nog lekker te eten om je uitje helemaal compleet te maken!

Hoe kan ik reserveren voor bijlwerpen?

Je kan tickets voor bijlwerpen in Utrecht gemakkelijk online boeken of bel ons even op! Zo kun je snel en eenvoudig bijlwerpen boeken op de datum en tijdstip dat jou uitkomt.