Real Axe Throwing Zoetermeer

Reserveer nu
Real-Axe-Throwing-Bijl-in-target-DSC00633-1024x683

Axe Throwing Zoetermeer

Axe Throwing is een nieuwe, unieke activiteit in Nederland wat perfect aansluit bij een uitje voor bedrijven, vrienden of de hele familie. Ervaar met elkaar het magische gevoel van het gooien van een echte bijl!

Axe Throwing is voor iedereen toegankelijk vanaf 18 jaar. Techniek, samenwerken maar vooral heel veel plezier hebben met elkaar staan centraal bij deze activiteit. Heb je nog nooit een bijl vastgehouden? Geen probleem, we doen het graag even voor. Veiligheid staat bij ons voor alles. Dat maakt deze activiteit toegankelijk voor (bijna) iedereen.

Je begint altijd met een veiligheidsinstructie van onze Axepert. Zij/Hij zal je uitleg geven over hoe de bijl te gooien en voorzien van tips en tricks om de hoogste scoren te halen. Je speelt verschillende spellen, zo begin je vaak met een competitie. Daarna is er vaak nog wel tijd voor een afvalrace. Tijdens Axe Throwing is er mogelijkheid voor hapje en drankje.

Per baan speel je tot 6 personen. Bij Real Axe Throwing boek je altijd een privé baan, je speelt dus niet met andere op een baan.

Vanaf 21,75 per persoon speel je Axe Throwing.

Bij Real Axe Throwing zoetermeer hebben we 3 banen. Zo speel je tot 18 personen tegelijkertijd.

Axe Throwing duurt 60 minuten.
Reserveer nu
Real Axe Throwing