Real Axe Throwing Zoetermeer

Reserveer nu
Real-Axe-Throwing-Bijl-in-target-DSC00633-1024x683

Axe Throwing Zoetermeer

Axe Throwing is een nieuwe, unieke activiteit in Nederland wat perfect aansluit bij een uitje voor bedrijven, vrienden of de hele familie. Ervaar met elkaar het magische gevoel van het gooien van een echte bijl!

Axe Throwing is voor iedereen toegankelijk vanaf 18 jaar. Techniek, samenwerken maar vooral heel veel plezier hebben met elkaar staan centraal bij deze activiteit. Heb je nog nooit een bijl vastgehouden? Geen probleem, we doen het graag even voor. Veiligheid staat bij ons voor alles. Dat maakt deze activiteit toegankelijk voor (bijna) iedereen.

Het perfecte bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of uitje met vrienden en familie Voor, tijdens en na de activiteit is het uiteraard mogelijk om te genieten van een hapje en drankje. Opzoek naar een uitgebreider pakket inclusief lunch of diner? Ook dat is mogelijk bij ons. We informeren je graag over de mogelijkheden.

Per baan speel je tot 6 personen. Bij Real Axe Throwing boek je altijd een privé baan, je speelt dus niet met andere op een baan.

Vanaf 21,75 per persoon speel je Axe Throwing. Minimum 15 personen.

Bij Real Axe Throwing zoetermeer hebben we 3 banen. Zo speel je tot 18 personen tegelijkertijd.

Axe Throwing duurt 60 minuten.
Bel naar 079 - 330 50 00 om te reserveren
Real Axe Throwing